+45 70 20 99 00

Advokatfirmaet Marker

Tre ydelser under samme tag
Advokatkontoret er et all-service kontor med hovedvægt på erhvervsrådgivning indenfor ejendomsbranchen.
 
Kontoret beskæftiger advokater, hvis primære opgave er at yde juridisk rådgivning direkte til klienterne. Herudover bistår advokaterne administrationskontoret i alle forekommende spørgsmål.
 
Advokat Thomas Marker har stor erfaring i rådgivning ved køb og salg af bolig, hvilket er klientens sikkerhed for en god behandling ved boligkøb.
 
Datterselskabet SMEjendomme administrerer fuldt professionelt 1200 lejemål, herunder 250 erhvervslejemål. Både investorer, ejerforeninger og andelsboligforeninger har tillid til vores ydelser.
 
Advokatfirmaet formidler også gode erhvervslejemål i den indre by. Se oversigten med de aktuelle ledige lejemål.

Ejendomshandler
Advokatfirmaet Marker er et advokatfirma med speciale i alt hvad der har med fast ejendom at gøre.
 
Når du vælger os til at rådgive dig i en ejendomshandle, vil du typisk blive indkaldt til et møde med enten Thomas Marker eller Johanne Mønster. På mødet gennemgåes de af mægler fremsendte dokumenter – ofte en tomme tykt bundt. Det tager ca 1 time, hvor alle aspekter af handlen vil blive berørt  – Herunder også fiansieringen, forklaring af flex-lån og afdragsfrihed, kurser på lån mv.
 
I forbindelse med gennemgangen af ejendomshandlen, rådgiver vi dig også om hvilken indflydelse ejendomshandlen kan have på dine personlige forhold, herunder om der bør laves en samejeoverenskomst, ægtepagt, testamente etc.
 
Ejendomsadministration
SMEjendomme varetager professionel ejendomsadministration på konkurrencedygtige vilkår. SMEjendomme har stor erfaring som rådgivere i administrative sager.
 
Udover den bogføringsmæssige del omfatter vor administration aktiv rådgivning og effektiv problemløsning, varetaget af både vore administratorer og advokater.
 
Fredede og bevaringsværdige ejendomme er vores specialister, da en stor del af de ejendomme vi administrerer ligger i Middelalderbyen i København. Brug vores specialviden og vores store netværk på området til ombygninger, ansøgning af støtte hos Kulturstyrelsen. Vi kan anbefale specialister som arkitekter og ingeniører der ved hvad disse særlige ejendomme kræver af specialviden.
 
I vores administrationsaftaler er inkluderet juridisk rådgivning som varetages af vore advokater, som er ansvarsforsikrede, modsat mange andre i administrationsbranchen.
 
Når du vælger at give SMEjendomme ansvaret for Deres ejendomme, får du mere en blot en “vicevært”, der klarer de mest nødvendige og presserende opgaver. SMEjendomme tilbyder en aktiv totalløsning, som klarer alle de opgaver, der er forbundet med administration – og i samarbejde med fagfolk sørger SMEjendomme for, at Deres ejendom forbliver en god og problemfri investering.
 
SMEjendomme administrerer blandt andet ejerforeninger, andelsboligforeninger samt privatejede udlejningsejendomme. Thomas Marker er i bestyrelse for foreningen: Advokater med Ejendomsadministration siden 2012, heraf som formand i 5 år.
Advokatfirmaet Marker

Adresse:
Brolæggerstræde 6 
1211 København K

Telefon:
3311 0070 
Thomas Marker
Indehaver, advokat
Telefon 3311 0070
tm@advokat-marker.dk

 

 

 

 

 

 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900