+45 70 20 99 00

Hans Peter Andersen | Andersen Revision

Efter 3 års samarbejde med Tommy kan jeg kun sige at alle aftaler er overholdt. Tommy har hjulpet med til mange nye kundemuligheder og han er altid klar med et godt råd eller en god indgangsviklen til en situation med en kunde. Som statsautoriseret revisor vil jeg gerne sætte fokus på den gode kundeoplevelse og det har Tommy hjulpet med.

Hans Peter Andersen, Andersen Revision

 
Vi ville skabe et moderne revisionsfirma, hvor den direkte kunderelation er i fokus. Det er vores målsætning, at den ansvarlige statsautoriserede revisor aktivt deltager i alle opgaver for kunden. Dette er for at sikre, at de stadigt stigende krav til kvaliteten af det udførte arbejde overholdes.
 
Det tætte samarbejde mellem kunde og ansvarlig statsautoriseret revisor skal tillige sikre, at kunden altid modtager optimal rådgivning og sparring på et højt fagligt niveau.
 
Den teknologiske udvikling af software gør, at det i dag er økonomisk muligt, for den ansvarlige statsautoriserede revisor, at deltage aktivt i revisions- og regnskabsprocessen.  Vi ser samtidigt mulighed for at effektivisere revisions- og regnskabsarbejdet ved selv at deltage aktivt i dette. Således anvendes ressourcerne ikke på tunge manuelle forretningsgange og udenlandske kvalitetssikringssystemer, men alene på værdiskabelse for kunden.
Kort sagt ønsker vi, at skabe værdi for kunden frem for at udfylde tjeklister omkring kontrol af medarbejderes udførte arbejde.
 
Det er ligeledes en målsætning, at mest muligt af arbejdet udføres ude hos kunden, hvorved der opnås størst mulig indsigt i kundens forretning og dagligdag. Nærhed og kendskab er det bedste grundlag for højt kvalificeret rådgivning og et stærkt og mangeårigt samarbejde.
 

Se mere om Andersen Revision her
 
 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900