+45 70 20 99 00

Frank Nordgren | BBN Nordic

Jeg samarbejder nu med Kundekontoret på 3. år, og Tommy Jørss har altid formået at løse opgaverne på fortrinlig vis. Tommy er utrolig kompetent indenfor stort set alt omkring det at drive forretning, om det så er marketing, salg, indkøb, lovregler eller noget helt tredje.
Derudover har han et stort netværk indenfor mange brancher, hvilket betyder at jeg altid bliver ledt i den rigtige retning, når jeg spørger ham om noget.

Jeg kan varmt anbefale at indgå et samarbejde med Kundekontoret og Tommy.
 
Frank Nordgren – BBN Nordic ApS

 
BBN Nordic har siden 1988 været førende på markedet for salg af industrielle produkter til brug indenfor mange forskellige fagområder og applikationer. Primært lagerfører og sælger vi produkter fra 3M hvor vi har et meget bredt sortiment tilgængeligt indenfor tape, lim og klæbestoffer, sikkerhedsprodukter, slibeprodukter og måtter. Derudover leverer vi også en lang række produkter fra TESA, JustRite og OLFA som sikrer et attraktivt og dækkende samlet produktsortiment til vores kunder.
Vi er nemme at få fat på, vender hurtigt tilbage på forespørgsler og tilbyder også rådgivning og hjælp til anvendelses muligheder for samtlige af vores produkter. Så tøv ikke med at kontakte os direkte eller via mail.
 
Udover vores nye webshop BBNShoppen.dk tilbyder BBN Nordic også projekt relaterede ydelser.
Med bygningen som omdrejningspunkt har BBN Nordic ApS specialiseret sig i rådgivning, salg og installering af forskellige løsninger, der hjælper virksomheder med at løse og optimere problematikker omkring indeklima og arbejdsmiljø. Disse løsninger indebærer både forskellige typer af vinduesfilm (sikkerhedsfilm & solfilm), måtteløsninger til indendørs og udendørs brug, foliedekoration og solafskærmning til indendørs og udendørs brug.
BBN Nordic ApS udfører alle typer projekter til bygningstyper i hele Danmark. Et team af egne autoriserede montører sikrer korrekt og ensartet høj kvalitet af det udførte arbejde, som der efterfølgende udstedes garanti på.
BBN Nordic ApS har i dag opnået en stærk position på de markeder, som vi betjener. Produktviden, hurtig responstid, fleksibilitet og tilpasningsevne til markedsbehov prioriteres særligt højt.
BBN Nordic ApS samarbejder udelukkende med leverandører af kvalitetsprodukter, der tilbyder en lang og omfattende garanti. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende samtale om din forespørgsel, og hjælper med valg af produkt, forslag til design med mere.

Se mere om BBN Nordic her
 
 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900