+45 70 20 99 00

Data- og privatlivspolitik

Vi passer godt på vores data
Vi har kun brug for ganske få personlige oplysninger om vores kunder og andre som har glæde af vores ydelser. Typsik har vi kun brug for de samme oplysninger som der står på et visitkort. 

Alle data opbevarer vi på betryggende måde og vi bruger kun anerkendte IT leverandører der udviser ansvarlighed.

Vi opbevarer kun data så længe det er relevant
Hvis du er kunde hos os gemmer vi naturligvis data således vi bedst muligt kan yde service og support til dig. 

Hvis du for eksempel ikke er kunde hos os men deltager i en konkurrence gemmer vi kun data indtil en vinder er fundet da vi naturligvis skal kunne kontakte vinderen.

Hvis du for eksempel har tilmeldt dig nyhedsbreve, tips, tilbud eller lignende gemmer vi kun data så længe du fortsat ønsker at modtage informationerne fra os.
 
Data opbevares i det tidsrum det kræves eller forventes i henhold til lovgivningen og i henhold til at yde den bedst mulige kundeservice, og vi sletter dem når de ikke længere er relevante. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Samtykke
I mange tilfælde kan vi yde den bedst mulige service når vi har mulighed for at kontakte dig.

Det kan for eksempel være vi er i tvivl om hvornår du ønsker en ydelse leveret fra os, eller du har kontaktet os med et spørgsmål og vi har brug for yderligere information for bedst muligt at kunne svare. 

Hvis du for eksempel har tilmeldt dig nyhedsbreve, tips, tilbud, konkurrencer eller lignende har du således givet dit samtykke til vi må kontakte dig. Du kan naturligvis når som helst framelde dig igen.

Hvis du for eksempel bliver kunde hos os eller kontakter os med spørgsmål har du ligeledes givet dit samtykke til vi må kontakte dig.
 

Spørgsmål ?
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os:
 
Kontaktperson:
Tommy Jørss, direktør
Mail:  info@kundekontoret.dk
Telefon: 70 20 99 00
 
Kundekontoret ApS
Brøndsted 415
3670 Veksø
CVR 34902496
 
Opdateret:  25-05-2018
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900