+45 70 20 99 00

For dig der ønsker genveje til vækst


 

Hjælp til din forretningsudvikling og vækst
Du tilknyttes en personlig vækstpartner og får løbende personlig sparring, optimering og rådgivning. Din fremdrift er sat i system og det er nemt for dig.  

Nem adgang til rådgivere
Du har et netværk af specialister i ryggen som hver især tilbyder hjælpe dig til nemmere vækst.
Især her er det en fordel du er medlem af et større forum, da vi nemmere kan tiltrække de bedste rådgivere når vi er mange samlet i en vækstklub.  

En fordel vi er mange 
Ved at samle over 100 virksomheder der alle ønsker vækst skabes en stor synergi, og vi kan hver især opnå mange fordele.

Det er ikke et erhvervsnetværk
Du skal ikke bruge tid på møder. Du nyder blot fordelene ved at være medlem af fællesskabet.

Du får adgang til:

 

Nye tider - hvordan kommer du videre
Coronakrisen skaber store udfordringer for hele erhvervslivet. Du får sparring til indsatser og konkrete planer. Det handler om at stabilisere og tilpasse virksomheden til nye tider og nye måder at sælge på. Du får krisesparring og hjælp til at komme godt videre. 

 

Actionplan
360 graders analyse af dine vækstmuligheder med prioritering af indsatsområder. Vi gennemgår dine markedsmuligheder og du får en handlingsplan. 

 
Klippekort med servicetjek og personlig rådgivning af specialister
Du møder eksterne specialister som rådgiver dig. Klippekort med 6 x 1½ time om året. 

For eksempel:
Advokat. IT sikkerhed. Online markedsføring. HR. Salgsarbejde. Hjemmeside. GDPR. Sociale medier. Pension. CRM. Revisor. Cloud baseret IT. Forsikring. Rekruttering.

 
Vækstpartner
Du får løbende personlig sparring af Tommy Jørss til din forretningsudvikling og vækst. Handlingsplan vurderes og opdateres løbende. Der er samlet afsat 4 timer om året. 

 
Projektleder som koordinerer din forretningsudvikling
Du har helt sikkert en travl hverdag og svært ved at nå alle punkterne på din TO-DO liste. Nu får du en projektleder som hver måned sikrer fremdrift i din forretningsudvikling. Der er samlet afsat 6 timer om året. 

 
Kurser og workshops
Du eller din kollega kan deltage i forskellige workshops, inspirationsmøder og mini-kurser. Tema er altid inspireret at forretningsudvikling og vækst. 
Der er ingen mødepligt - det er blot et tilbud I kan benytte dig af, hvis mødets tema er relevant for jer. Der er fri adgang til 4 stk arrangementer om året.

 

Løbende personlig sparring om optimering
Vi taler løbende sammen om optimeringsmuligheder i din virksomhed. Møderne holdes online eller over telefon. Samlet 6 gange om året. 

 
Vækstcafe
Du møder specialister som giver dig metoder og værktøjer til forretningsudvikling og vækst. Du har fri adgang til 2 stk møder om året. 

Tema eksempler:
Digitalisering. Markedsføring. LinkedIN. Rekruttering af nye medarbejdere. Sociale medier. Sådan laver du video til din markedsføring. Brug CRM system til kontakten med kunderne. Mindre stress. Tilfredse medarbejdere. 

 

Salgstræning
Du kan vælge mellem flere forskellige typer salgskurser. Stikord: nye kunder, mersalg til kunder, loyale kunder, pitch (elevatortale), tilfredse kunder, højere priser for dine ydelser, stressfri vækst. Du får fri adgang til 2 stk kurser om året.

 

VIP fordele 
Du kan ofte spare penge eller få andre fordele ved at bruge fælles indkøbsaftaler.

 

Manpower
Du får adgang til specialister som kan hjælpe dig med at eksekvere. For eksempel kan du hyre: salgschef, sælger, marketingassistent, CRM assistent, phoner til telemarketing opgaver.

 

One stop shopping
Du behøver kun handle eller spørge 1 sted. Vi har kontakt til en bred vifte af leverandører og kan derfor levere eller henvise til det du skal bruge. For eksempel: LinkedIN og Facebook markedsføring, hjemmeside, CRM system, video, Google Adwords, reklameartikler, nyhedsbreve.

 

 


 

 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900