+45 70 20 99 00

Kurt Lægård | Lægård Revision

Jeg har samarbejdet længe med Kundekontoret og brugt Tommy Jørss som coach og vækstpartner for vores revisionsfirma. Tommy har blandt andet hjulpet os med at sætte kundekontakten i system. Fokus er på at skabe mersalg samtidig med den gode kundeoplevelse. Endvidere har jeg været med siden starten af VIP netværket Vækstvirksomhederne hvor jeg har mødt mange interessante virksomhedsledere og selv fået god sparring.

Kurt Lægård, Lægård Revision

 
Efter vores mening skal en revisor være en aktiv samarbejdspartner, som du kan trække på i hverdagen, som har økonomisk indsigt og som kan fungere som din personlige rådgiver.
 
En revisor skal kort sagt give dig sparring, økonomisk overblik og ro i maven, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.
 
Du bliver en betydningsfuld kunde
Hos Lægård Revision er vi store nok til at kunne hjælpe både små og mellemstore virksomheder. Men vi er små nok til at du bliver en betydningsfuld kunde.
 
Revisorrådgivning til iværksættere og vækstvirksomheder
Iværksættere og vækstvirksomheder er nogle af vores stærke sider. For eksempel rådgiver vi hvert år op mod 100 iværksættere om at drive og udvikle en virksomhed.
 
Vi er en revisor der er til at tale med
Vi er nogle unge, dynamiske revisorer, som er engagerede og taler et forståeligt sprog. Vi lægger vægt på at have et tæt forhold til vores kunder. Jo bedre vi kender hinanden, jo bedre kan vi hjælpe dig.


Se mere om Lægård Revision her
 
 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900