+45 70 20 99 00

Jan Kokholm | Revisorfirma Bille & Buch-Andersen

Siden efteråret 2016 har jeg været med i Tommys initiativ om forretningsudvikling. Indtil videre har jeg deltaget i en række møder og kurser, og det har givet mig god inspiration til at blive mere konkurrencedygtig i revisorbranchen. Samtidig har jeg mødt andre virksomhedsledere som ønsker vækst, og jeg har på den måde fået udvidet mit netværk og fået god sparring. 

Jan Kokholm, Revisorfirma Bille & Buch-Andersen


Vi stiler højt på både egne og vores kunders vegne. Vi tilbyder noget mere end bare et regnskab. Vi tilbyder top professionel kvalitet, rådgivning og god service, ikke bare service.
 
Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kunden. Vi løser opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris.
 
Revisionsfirmaet blev etableret i 1995 og drives i dag af Jan Kokholm og Jeanette Tofte Hansen. 
Vi er branchemæssigt bredt repræsenteret og løser opgaver for mindre, mellemstore og få større, danske erhvervsvirksomheder.
 
Vores 20 medarbejdere udfører revision, regnskabsmæssig assistance og yder økonomisk og skattemæssig rådgivning, der kan aflæses direkte på vores kunders bundlinje. Alle vores medarbejdere gennemgår løbende efteruddannelse, så vi altid kan levere korrekt og opdateret rådgivning.

Se mere om Bille & Buch-Andersen her
 
 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900