+45 70 20 99 00

Jakob Bischoff | Sæsonvine

Forretningsudviklingen har givet mig rigtig meget. Og sparringen har givet mig nogle øjenåbnere i forhold til hvordan jeg får flere kunder.

Især den intense sparring jeg får er vigtig for mig og udviklingen af min virksomhed.

Jakob Bischoff, Sæsonvine


Mennesker er de eneste medlemmer af dyreriget, der indtager væske uden at være tørstige. Vi drikker ikke fordi vores kropslige instinkter byder os det, men fordi vores sjæl og sind skal bruge nydelse for at trives og vokse.
 
Derfor handler det om at være kræsen. Om ikke at byde sine smagsløg hvad som helst. Om at vælge den rigtige pirring, den store nydelse, den lille overraskelse, den gode nyhed, det glædelige gensyn. Den rigtige vin på det rigtige tidspunkt.
 
Jorden drejer. Derfor er det altid vinsæson et eller andet sted, det gælder bare om at vide hvor og hvornår. Sæsonvine og vores profil blev stiftet i 2010, men vi har et næsten livslangt forhold til vin, som entusiaster og som professionelle. Vi kender vinene. Vi kender branchen. Vi kender de ønsker, som virksomheder, restauratører, detailhandlere – eller bare helt almindeligt ualmindelige mennesker har til vin i alle afskygninger.
 
Vi ved såmænd også hvilke ønsker, du ikke har. Endnu. Og vi kan hjælpe dig med at opdage dem.
 
Vi ved, at vin ikke handler om tørst, men om at være menneske.
Derfor er der altid en tid til god vin.

Se mere om Sæsonvine her
 
 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900