+45 70 20 99 00

Securelife

Securelife - Pensionsmægler siden 2002
Vi er uafhængige forsikringsformidlere, der varetager rådgivning og betjening til virksomheder i forbindelse med valg af pensionsaftale.  Desuden varetager vi også den løbende servicering og vedligeholdelse af pensionsaftalen.
 
Det er vor mission at være den professionelle sparringspartner til virksomheder og deres medarbejdere. Ved brug af objektive analyse værktøjer hjælper vi vores kunder med at træffe de rigtige beslutninger indenfor forsikring og pension.
 
Det helt grundlæggende ved en uafhængig forsikringsformidler er uafhængigheden af forsikringsselskabsinteresser - en uafhængig forsikringsformidler er ikke ansat af et pensionsselskab.
 
Securelife er derfor kundens rådgiver, som gennem et professionelt markedskendskab alene varetager kundens interesser.

Den bedste pensionsordning udgør det bedste kompromis imellem afkast, risiko og omkostninger med udgangspunkt i kundens investeringshorisont, risikovillighed og andre opsparingsformer som eksempelvis fast ejendom, frie midler, virksomhed og/eller holding selskaber m.v. 
 
Firmapension
Securelife er bygget op omkring et styresystem der skaber grundlag for et service- og betjeningskoncept, der styrker overblikket for virksomheden og samtidig hjælper den lønsansvarlige til at administrere pensionsaftalen effektivt. 
 
Privatpension
Din pensionsopsparing er muligvis den største investering du laver i dit liv. Du har 40 år til at skabe dine pensioneringsvilkår for de næste 30 år.
Ved at sætte fokus på omkostningerne og placeringen af kundernes pensionsordning, har vi kunne give kunderne en merværdi på kr. 456.549 i gennemsnit på deres pensionsordning.
Securelife A/S

Adresse:
Kenny Drews Vej 89, 2. th.
2450 København V
 
Telefon:
70 20 21 51

Hjemmeside:
www.securelife.dk
Mads Kobberø
Uafhængig forsikringsformidler, Partner

Mobil 2835 0866

 

 

 

 

 

 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900