+45 70 20 99 00

Komplet koncept hvor du får vækst de næste 1 - 4 år


 

Komplet pakkeløsning
Du får adgang til et komplet koncept med værktøjer, manpower og knowhow som udvikler din virksomhed og skaffer dig flere kunder.

Løbende samarbejde
Vi lægger op til et samarbejde over de næste mange år, da det er vores erfaring at "det lange seje træk" skaber de bedste og mest vedvarende resultater.

Personlig vækstcoach
Du tilknyttes en personlig vækstpartner og får løbende personlig sparring, optimering og rådgivning.
Din fremdrift er sat i system og det er nemt for dig.

Du får adgang til:

 
Vækstplan
Du får en 360 graders vækstanalyse der skaber overblik over dine vækstmuligheder. 
Vi kortlægger og prioriterer dine vigtigste indsatsområder til at vækst din forretning. Vi udarbejder en handlingsplan så du målrettet kan skabe udvikling og vækst

 
Vækstcoach
Vi mødes 4 - 11 gange om året alt efter dit behov. Du får sparring til din vækst og forretningsudvikling. Fokus er på det kommercielle. Kunderne er altafgørende for din forretning og du får sparring både til at udbygge samarbejdet med dine nuværende kunder samt hvordan du får flere nye kunder.

 
Optimeringstjek og rådgivning af specialister
Du møder udvalgte eksterne specialister som rådgiver dig inden for hver deres ekspertiseområde. Det vil typisk være et arbejdsmøde på omkring 1½ time som holdes i din virksomhed. 
For eksempel:  
online markedsføring, hjemmeside, LinkedIn, video

 
Workshops, kurser og salgstræning
Du eller din kollega kan deltage i forskellige arrangementer som typisk varer omkring 2½ time og er incl. fri forplejning. 
Tema eksempler:
Video Markedsføring. Boost din omsætning med CRM. Brug LinkedIN i dit salgsarbejde. Sådan bliver du synlig på de sociale medier. Få succes med webshop. Sådan får du flere kunder - salgstræning.

 
Salgsplan
Vi laver et årshjul for dit salgsarbejde. Det omfatter handlingsplan for håndtering af dine nuværende kunder og hvordan du optimerer samarbejdet og mersalg til dem. Og hvordan du får flere nye kunder til din forretning.

 
 

 


 

 
Spørgsmål ?
Ring 70 20 99 00 eller udfyld formularen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Kundekontoret ApS | Mødeadresse: Borupvang 3 - 2750 Ballerup | CVR 34902496 | Telefon +45 70209900